Testimonials fra Dr Joes deltagere

Han måler sit arbejdes succes på de resultater, han opnår … på de positive forandringer, som disse unikke metoder bibringer hans deltageres liv!

På denne side vil du finde en samling af utrolige historier fra det virkelige liv. Disse transformationer sker for mennesker, der regelmæssigt ”gør arbejdet,” hvilket vil sige, at de regelmæssigt mediterer og anvender dr. Joes anvisninger i deres liv.

Ved Advanced Workshop i Bonn i 2017 inviterede Dr Joe Rita op på scenen for at fortælle om den helbredelse, hun oplevede i løbet af ugen. Rita var mærket af senfølger efter operation og kemoterapi i forbindelse med brystkræft. Efter blot nogle få dage var hun glædeligt overrasket over at opdage, at hendes læsioner meget hurtigt lægtes. Hun fik bevægeligheden tilbage i sin lammede arm, og hun opdagede også, at hendes øjenbryn og hendes øjenvipper igen begyndte at vokse ud.

 Dr Joe talte derefter til gruppen om, hvordan disse ”mirakler” havde fundet sted, fordi Rita havde forandret sin sindstilstand og sine tanker, så hun blev større end sin diagnose.

Nancy blev i 2017 diagnosticeret med cervikal stenose efter flere års forværring af neurologiske symptomer, som formentlig skyldtes en ubehandlet spinalskade. Hun gennemgik laminektomi på hvirvlerne C3, C4, C5, C6 og C7, men operationen resulterede i, at Nancy vågnede op lammet i begge arme og ben. Nancys datter og 2-måneder-gamle barnebarn hjalp hende med at tage beslutningen om ”med stålsat vilje” at leve, blive rask og lære at gå igen.

Hun lyttede til Dr Joes audiobøger og YouTube-videoer igen og igen, så The Progressive Online Workshop, og hun praktiserede dagligt meditationerne. På det tidspunkt, hvor hun deltog i sit første live-event i Portland, kunne hun gå igen uden hjælp – fuldstændig velfungerende og meget glad.

Salah påbegyndte retreatet i Malta med meget lave forventninger, men endte med at blive helbredt for sin 26-år-lange tilstand med smerter i benene, hjertebanken, højt blodtryk, forvirring og en invaliderende angst for disse symptomer.

For 15 år siden fik Victoria diagnosen Crohns sygdom, som forårsager alvorlige problemer med fordøjelse og afføring. En læge anbefalede stomi, hvilket netop var på det tidspunkt, hvor What the Bleep Do We Know blev udgivet, og Victoria begyndte pludselig at få håbet tilbage om, at hun kunne blive helbredt. Hun forandrede sit liv fuldstændig og blev helbredt ved at fjerne alt i sit liv, som muligvis kunne trigge en opblussen af symptomer.

Men siden fik hun lyst til at genoptage sit liv – hun blev gift, og de fik et barn. Da hendes datter var 10 måneder gammel, blev Victoria indlagt på et hospital med livstruende problemer. Hun overlevede og begyndte forfra igen. Denne gang gik hun på opdagelse i Dr Joes bøger og meditationer.

Matthias udførte sin Mind Movie meget grundigt og motiveret i ugen op til den første Advanced Week Long Retreat. Han blev glædeligt overrasket over, at scenerne i hans Mind Movie på en eller anden vis udspillede sig i løbet af retreatet.

To vidunderlige historier fra et usædvanligt menneske om at gøre det umulige … muligt!

Jessica kæmpede med depression, men det blev ikke alvorligt, før hendes far og bror begge begik selvmord det samme år. Hun overvejede selv selvmord, men forsøgte sig med antidepressiv medicin og rådgivning for PTSD i stedet. En ven fortalte hende om Dr Joe, og hun gik øjeblikkelig i gang med at fuldføre både Online Intensive Workshop og Online Progessive Workshop, inden hun deltog i Week Long Advanced Retreat i Berling. Hun er blevet forelsket i meditation – og i livet – og har taget initiativ til en nonprofit-organisation med navnet Just In Time to Save a Life til ære for sin bror Justin. 

Cheries hørelse var blevet dårligere gennem årene … indtil hun begyndte at studere Dr Joes arbejde og praktisere hans meditationer.

Marilyn har kæmpet med adskillige alvorlige helbredsproblemer det meste af sit liv: lavt immunforsvar (eller IgG), depressioner og allergier. Medicin har ikke hjulpet hende, og hendes tilstand er blevet forværret over årene. Meditation syntes heller ikke at hjælpe hende i første omgang, men hun begyndte at meditere igen efter at have fået kendskab til Dr Joes arbejde og efter at have læst ”You Are the Placebo.” Hun deltog i et Advanced Retreat i 2017 og deltog også i en Coherence Healing Session som healee med fantastiske resultater. Da hun vendte hjem, havde hun stadig meget arbejde foran sig for at blive rask, men hun holdt ved … og gør nu en stor forskel i andres liv.

BEMÆRK: Marilyn nævner, at hun er blevet involveret i Deer Healing Community – Dr Joes retreat-deltagere har formet mange healinggrupper over de seneste to år. De mødes online (og indimellem også personligt) for at deltage i gruppehealing af enkeltindivider. De finpudser deres færdigheder, mens de i nogle tilfælde opnår forbløffende resultater.

Jeff kunne helt stoppe med at tage den medicin, som var blevet udskrevet for hans lave blodtryk, lave energiniveau og depression, efter at han havde deltaget i en Progressive Workshop og var påbegyndt at anvende Dr Joes åndedræts- og meditationsteknikker.

Efter i årevis at have oplevet en forværring af autoimmun sygdom blev Kimberly omsider klar over, at hendes problemer kunne skyldes utætte brystimplantater. Hun fik dem fjernet, men havde stadig alvorlige fødevareintolerancer. Kimberly tilegnede sig viden om Heart Coherence og stødte på Dr Joes arbejde … og nu har hun kastet sig ud i en rejse henimod at blive sundheden og velværet selv.

… Og der er i hundredvis flere testimonials!