Et komplet 8-ugers-program
(danske undertekster og arbejdsbog)
med Dr Joe Dispenza

i samarbejde med

Start din rejse nu…

Lær i løbet af dette 8-ugers masterkursus, hvordan du kan træne dit sind og din krop til at skabe det liv, du ønsker.

Hvis du føler dig fanget og bundet af visse livsoplevelser, kan dette 8-ugers masterkursus “Making Your Mind Matter” hjælpe dig med at skabe en ny virkelighed, hvor succes, glæde og helbredelse bliver din nye virkelighed.

 

Alle videoer i pakken har danske undertekster. Når du køber pakken har du livstidsadgang til alle videoer, meditationer, audio-versioner og arbejdsbogen! Materialet er online, så du kan se det, hvor som helst når som helst.

Vi vil påbegynde dette kursus sammen om:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

I dette 8-ugers-program vil du blive guidet trin for trin:

Kom i gang med at ændre dit liv ved at styrke sindets og kroppens kraft med praktiske øvelser og meditationer.

Udpeg dine ubevidste overbevisninger og vaner med udforskende skriveøvelser, som vil hjælpe dig til at overvinde alle tidligere tillærte og betingede begrænsninger.

Lær, hvordan du kan forbinde dig med kvantefeltet, hvor du kan øge din energi og få adgang til andre virkeligheder og en ny fremtid.

Kurset kan blive dit, så du kan besøge dette 8-ugers kursus, så ofte du har lyst!

Dr Joe Dispenza anvender meget specifikke og dybt transformerende meditationer for at hjælpe dig hinsides kroppen, miljøet og tiden og hen i en alfatilstand. Alfatilstanden er, hvor din egen bevidsthed smelter sammen med den større bevidsthed, hvor alle muligheder eksisterer, inklusive spontan helbredelse. Dette nye online-kursus er for dig, som:

  • Føler dig fanget i vaner, følelser og mønstre fra fortiden
  • Lider af sygdom eller skavanker
  • Kæmper for at nå dine mål
  • Havner i utilfredsstillende parforhold
  • Ved, at livet har mere at byde på, end det du oplever lige nu.

Hvad kan Dr Joes 8-ugers online-kursus hjælpe dig med?

Hvis du bare tror en lille smule på, at dine tanker skaber din virkelighed, vil Dr Dispenza's nye online-kursus "Making Your Mind Matter" vise dig, hvordan du faktisk kan udleve din nye virkelighed.

Hvis du er parat til at skabe din nye virkelighed, at flytte dig fra dine følelsesmæssige afhængigheder og negative sindstilstande til at helbrede din krop og tiltrække alt, hvad du ønsker dig af dit liv, så er "Making Your Mind Matter" ikke bare det rette kursus for dig, men også svaret for alle jer, der nogensinde har stillet spørgsmålstegn ved, hvad der virkelig er muligt i dette liv!

Sammen med Dr Joe vil du:

  • Forstå videnskaben bag dine tanker, og hvordan dine tanker skaber din virkelighed.
  • Overvinde uønskede vaner, mønstre og følelsesmæssige reaktioner.
  • Lære hemmeligheden bag spontan helbredelse.
  • Lære metoder til at omstrukturere din hjerne for at skabe en ny personlighed og en ny, personlig virkelighed.
  • Opdage en meditationsmetode, som forandrer dine hjernebølger og giver dig adgang til dit underbevidste sind, så du kan helbrede dig selv og skabe den virkelighed, du længes efter.

Tidligere var indholdet af dette kursus kun forbeholdt deltagerne i Dr Joe Dispenza's Advanced Workshops. Nu kan du også få adgang til denne viden – online!

Dr Joe Dispenza tilbyder mange sande historier og cases om helt almindelige mennesker som dig og mig, som gør ualmindelige ting som at helbrede sig selv for fysisk og følelsesmæssig smerte, uforklarlige lidelser og alvorlige sygdomme. Du vil blive vidne til inspirerende budskaber fra almindelige mennesker, som gør usædvanlige ting ved at anvende de nyeste teknikker og øvelser, som Dr Joe Dispenza underviser i på sine workshops og seminarer. Du kan også komme til at opnå samme resultater, når du anvender teknikkerne regelmæssigt.

Dette særlige tilbud gælder til 27.09.2023!

Vores engangstilbud:

197 € i stedet for normal pris 499.00 €

... få ubegrænset adgang!

Du har også mulighed for at dele betalingen op i 4 dele til 50 € pr. måned.

Se på enhver enhed

Dette masterkursus på 8 uger indeholder følgende kapitler:

KAPITEL 1: Forstå sindets kraft

I denne første lektion introducerer Joe dig til forbindelsen mellem sindet, kroppen og din skæbne, og han forklarer den indflydelse, som både negative og positive vaner har. Han forbinder dine følelser og tanker med, hvad der sker i dit daglige liv. Han hjælper dig med at indse, at du ikke bare har skabt din nuværende virkelighed, men at du også har evnen til at forandre den. Du har magten til at få sundhed, overflod, frihed, glæde og meget mere ind i dit liv.

KAPITEL 2: Skab nye modeller for nye muligheder

Lever du i fortiden? I disse videoer vil Joe demonstrere, hvilken indvirkning forventninger og det ukendte har på virkeligheden, og forklarer, hvordan disse faktorer kan influere på dit liv, så du enten er i overlevelsestilstand eller i skabertilstand. Han giver dig adgang til redskaber, som vil hjælpe dig til at leve i nuet, tæmme din frygt og gøre dig bevidst om, hvordan dine tanker påvirker dit livs udvikling. Og først og fremmest hjælper han dig med at fokusere på det liv, du ville ønske, du havde. 

KAPITEL 3: Kunsten at ændre sindet

I denne lektion dykker Joe ned i de videnskabelige rammer, der understøtter det arbejde, du vil komme til at udføre gennem hele dette program. Når du har set disse videoer, vil du have tilegnet dig et højt niveau af forståelse for, hvordan hjernen arbejder – hvordan den tilpasser sig, og hvordan den kan hjælpe dig til at skabe en ny virkelighed. Du vil også få indblik i forskellen mellem Newtons virkelighedsmodel og kvantemodellen, en forskel der giver dig kraften tilbage i egne hænder.

KAPITEL 4: Transformér din skæbne – omstrukturér mønstret i dine hjernebølger, ændre dit liv

I denne oplysende lektion vil du få viden om, hvordan hjernen udvikles, og hvordan den bearbejder information, inklusive følelser og oplevelser. Ved at forstå forskellen mellem det bevidste sind og det underbevidste sind og ved at forstå, hvordan hjernen reagerer på stress, bliver du godt klædt på til at få kontrol over din fremtid.

KAPITEL 5: Magt over materie – tiltræk dit nye liv med magnetisme

Hvis du vil forandre dit liv, må du først erkende, hvad der ikke virker og undersøge status quo. I denne lektion giver Joe dig redskaber til at hjælpe dig med at identificere de dele af dit liv (og din følelsesmæssige tilstand), som skal forandres for at give plads til en større virkelighed.

KAPITEL 6: Vi dit liv til nuet

I denne hårde lektion vil Joe hjælpe dig med at få egoet væk – for at fjerne plads, tid og fysiske begrænsninger – så du kan drage fordel af de ubegrænsede muligheder, du har adgang til. Med inspirerende historier og beroligende meditationer vil du bevæge dig fremad på din færd med at skabe dit liv.​

KAPITEL 7: Selvhelbredelse og opvågning – Joes historie og forskning

Efter en forfærdelig ulykke blev Joe rask igen ved at anvende metoder, som du nu også selv kan gøre brug af. Lyt til hans historie, og få indblik i oprindelsen af de metoder, han guider dig igennem i dette kursus – inklusive inspirerende videnskabelig forskning, som støtter op om de urgamle metoder.

KAPITEL 8: Kom ud af labyrinten – sjælens rejse hen mod sig selv

I denne sidste lektion vil Joe føre dig hen til en ny enhed med alt og vil opfordre dig til at holde fast i de øvelser, du har udført. Han hjælper dig med at se, hvor kraftfuld denne proces kan være. 

Dette særlige tilbud gælder til 27.09.2023!

Vores engangstilbud:

197 € i stedet for normal pris 499.00 €

... få ubegrænset adgang!

Du har også mulighed for at dele betalingen op i 4 dele til 50 € pr. måned.

Vores begrænsede specialtilbud:

Online seminar
Værdi
Inkluderet
8-ugers program “Making Your Mind Matter” – Dr Joe Dispenza –
(med danske undertekster og livstidsadgang)
- få adgang hele livet til 12 timers viden om transformation, der virker – med undervisning på højt niveau og tre meditationer
€ 299
Arbejdsbog (på dansk) med skriftlige opgaver og opsummeringer, der let vil hjælpe dig med at integrere din nye viden i dit daglige liv
€ 99
Audio-version – alle optagelser kan downloades til en audiobog
€ 89
Kraftfulde meditationer, (mulighed for dansk voiceover), som vil forbinde dig med dit underbevidste sind, hvor du kan overvinde dine begrænsende programmeringer og overbevisninger og i stedet skabe den fremtid, du virkelig ønsker dig
€ 79
Bonus: ”The Most Important Decision of Your Life” med Neale Donald Walsch
Indse, at alle vanskeligheder i dit liv indeholder dyb læring, som kan føre til en højere mening og mere lykke
€ 49
Bonus: “Insight into Consciousness Science” – Bruce Lipton, Ph.d.
Opdag, hvordan du kan ændre din biologiske skæbne ved at forstå epigenetik
€ 49
Bonus: "Towards the Wisdom of the Heart" - Gregg Braden
Fyr op under dine kræfter for at forme dit liv som dit personlige kunstværk, selv i tider med global forandring og usikkerhed
€ 49
Bonus: “Turning Knowledge into Energy” – Dr Joe Dispenza
Forstå, hvad kvantefeltet er, og hvordan du forbinder dig med det
€ 49
Bonus: “Insight into Breaking the Habit of being Yourself” - Dr Joe Dispenza
Forstå flowets natur, og hvordan du kan integrere det i dit liv
€ 38
Bonus – “Shaman Tools to Plunge into the River of life” - Alberto Villoldo
Vores sundhed er en sidegevinst ved vores livsstil: Vores tilhørsforhold til naturen, kost, tilgivelse, overbevisninger
€ 38
Total værdi
838€
Vores almindelige pris
499€
Speciel pris
197€

Dette særlige tilbud gælder til 27.09.2023!

Vores engangstilbud:

197 € i stedet for normal pris 499.00 €

… få ubegrænset adgang!

Du har også mulighed for at dele betalingen op i 4 dele til 50 € pr. måned.

14 dages returret og pengene tilbage!

Er du stadig i tvivl, om dette kursus er noget for dig? Ikke noget problem – bare prøv det. Test kurset nu uden risiko med vores 14-dages tilfredshedsgaranti. Hvis du af en hvilken som helst grund ikke er tilfreds med kurset, vil du modtage fuld tilbagebetaling indenfor 14 dage – ingen forklaring er nødvendig, og ingen spørgsmål stilles!

FAQs

 

1. Hvad indeholder programmet?

Programmet varer i 8 uger og begynder d. 25. september 2023. I dette program tager Dr Joe Dispenza dig trin for trin gennem en proces med forandring ved at anvende detaljerede instruktioner, beviser, cases og metodologi. Vi er sikre på, at du vil blive i stand til at slippe dit gamle liv og begynde at skabe din nye virkelighed og fremtid ved at anvende disse videoer og audio-instruktioner såvel som vidunderlige meditationer. Programmet indeholder mere end 12 timers materiale plus bonusvideoer og onlinesupport fra en teamleder fra Joe Dispenza’s Advanced Retreats.

2. Hvilket sprog er materialet på?

Alle videoer er på engelsk med danske undertekster. På denne måde kan du få adgang til al visdommen uden at bekymre dig om en sprogbarriere.

3. Hvordan ser tidshorisonten ud?

På mandag d. 25. september 2023 begynder vi med første kapitel. Derefter offentliggøres et kapitel pr. uge i 8 uger.

4. Kan jeg se videoerne, når som helst jeg ønsker det?

Ja, du har adgang til materialet, når som helst du ønsker det. Arbejd dig igennem det i dit eget tempo, og gå tilbage, så ofte du har lyst til det.

5. Er dette materiale tilgængeligt uendeligt?

Ja, lektionerne er tilgængelige permanent fra det tidspunkt, de bliver publiceret. Du kan få adgang til dem, når som helst du ønsker det. Arbejd dig igennem i dit eget tempo, og gentag kurset, så ofte du har lyst.

“Vi kan ikke få en ny fremtid, så længe vi lever i fortiden.
Det er simpelthen umuligt
. "

 

― Dr Joe Dispenza 

1. Hvad indeholder programmet?

Programmet varer i 8 uger og begynder d. 25. september 2023. I dette program tager Joe Dispenza dig trin for trin gennem en proces med forandring ved at anvende detaljerede instruktioner, beviser, cases og metodologi. Vi er sikre på, at du vil blive i stand til at slippe dit gamle liv og begynde at skabe din nye virkelighed og fremtid ved at anvende disse videoer og audio-instruktioner såvel som vidunderlige meditationer. Programmet indeholder mere end 12 timers materiale plus bonusvideoer og onlinesupport fra en teamleder fra Joe Dispenzas Advanced Retreats.

Hvem er Dr Joe Dispenza?

Dr Joe Dispenza fik sit gennembrud som en af forskerne, der medvirkede i den prisbelønnede film ”What the … Do We Know?” Filmen blev frigivet i 2004, og siden da har Dr Joe Dispenza udvidet og uddybet sine arbejdsområder på mange måder. Hans hovedinteresse ligger i at følge med i de seneste opdagelser indenfor områder som neurovidenskab og kvantefysik, ikke blot for at vi kan helbrede os selv for sygdom, men også skabe meningsfulde og lykkelige liv. Joe er dybt overbevist om, at ethvert menneske har en iboende kraft til at nå sit fulde potentiale i ethvert område af livet.

"Dr Joe Dispenza er kiropraktor, videnskabsmand og moderne mystiker ... på en enkel, ligefrem og let forståelig måde har han formået i et enkelt værk at væve de pardigme ændrende opdagelser ved kvantefysikken sammen med den dybe visdom fra fortiden"

Gregg Braden, New York Times topforfatter til Human by Design og The Divine Matrix 

"Dr Joe Dispenza er kiropraktor, videnskabsmand og moderne mystiker ... på en enkel, ligefrem og let forståelig måde har han formået i et enkelt værk at væve de pardigmeændrende opdagelser ved kvantefysikken sammen med den dybe visdom fra fortiden"

Gregg Braden, New York Times topforfatter til Human by Design og The Divine Matrix